(22) 390 64 92
biuro@koncepcja.waw.pl
Targowa 50/52, Warszawa

KIM JESTEŚMY

Specjaliści od rozwoju

Koncepcja Przestrzeni z sukcesem prowadzi lokale gastronomiczne – kawiarnie, restauracje, klubokawiarnie. Działamy jako menedżer danego miejsca. Dla każdego lokalu przygotowujemy unikalną strategię zwiększenia liczby klientów i sprzedaży.

CO ROBIMY

Idea i koncepcja

Analizujemy idee i profil lokalu, szukamy dodatkowych sposobów na zwiększenie ruchu i sprzedaży. Wdrażamy narzędzia marketingowe i sprzedażowe. Poszukujemy optymalnej koncepcji działania lokalu.

JAK DZIAŁAMY

Sprawne zarządzanie

Identyfikujemy wszystkie procesy zachodzące w lokalu gastronomicznym i optymalizujemy je. Wdrażamy nowe rozwiązania w poszukiwaniu klientów. Wykorzystujemy najnowsze technologie do zarządzania lokalem.

WYSOKIEJ JAKOŚCI

Efektywne zarządzanie gastronomią

Aby sprostać rosnącym oczekiwaniom Gości, trzeba nieustannie badać ich preferencje, utrzymywać z nimi kontakt i zmieniać lokal zgodnie z ich potrzebami. Niezbędne jest wykorzystywanie nowych technologii i systemów zarządzania, by przygotować jak najlepszą ofertę.

  • Utrzymywanie kontaktu z Gośćmi lokalu.
  • Poszukiwanie nowych Klientów i możliwości zwiększania obrotu.
  • Optymalizacja kosztów działania lokalu.